Implementaties

Samen de strategie werkend krijgen. Van plan naar actie en daarmee actief helpen, dat is wat we doen. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrijven waar we dit hebben ingericht en wat we daar deden. Met de implementaties werken wij vanuit het Lean Agile model.

CASES

Obeya Stichting Pergamijn

Obeya

In 2023 hebben wij bij Stichting Pergamijn een obeya implementatie verricht. Lees meer over onze aanpak en implementatie van Obeya (VMR)

Sanoma Nederland

Media

In 2019 hebben wij bij Sanoma Media Nederland een implementatie verricht. Hierbij was er behoefte aan inzicht in de structuur bij verschillende primaire en secundaire processen.

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu

Overheid

Het RIVM is het kennis- en onderzoeksinstituut van Nederland. Wij hebben geholpen om Lean te implementeren in de gehele bedrijfsvoering van het RIVM.

Lunet Zorg

Zorg

Als Brabantse stichting ondersteunt Lunet zorg mensen met een verstandelijke beperking. In 2015 besloten zij aan de slag te gaan met Lean.

Nationale Webwinkel

E-commerce

De nationale webwinkel heeft ons ingeschakeld om het magazijn en transport proces te verbeteren voor de Decemberpiek.

Luchtverkeer Nederland

Luchtruim

Het luchtruim beheren, dat is wat de LVNL doet. Wij deden een Agile implementatie bij de afdeling G&I van Luchtverkeersleiding Nederland.

NTS Hermus

Productie

NTS Hermus is gespecialiseerd in het ver- en bewerken van staalplaten en is gevestigd in Venray (Limburg). Wij werden gevraagd een Quick Scan te doen gevolgd door een implementatie om het rendement te verhogen.