WAT DOEN WE?

Lean Agile Groep is een trainings- en adviesbureau dat zich richt op het werkend krijgen van strategie met Lean & Agile technieken. Het geeft ons veel energie om organisaties te ondersteunen in allerlei verschillende branches waardoor zij hun resultaten verbeteren en daarmee meer tevreden medewerkers en klanten krijgen.

Dit realiseren we met onze drie Labels:

  • Lean Agile Groep waarin we advies verlenen en implementeren met het Lean Agile model als kern en o.a. Obeya en de Quick Scan als producten.
  • Lean Six Sigma Groep waarin we Lean & Six Sigma trainingen, begeleiding en coaching aanbieden.
  • Agile Werken waarin we Agile trainingen, begeleiding en coaching aanbieden.

We zijn een team van 25 mensen waarbij het Lean Agile model in ons bloed zit. Wij werken volgens het principe van: “Voor doen – Samen doen – Zelf doen”, waardoor adviezen en implementaties iets van en voor de klant zelf zijn en het intern echt beklijft.

Ervaring en Flexibel

Ons team bestaat uit zeer ervaren trainers en consultants. Zij komen voort uit verschillende branches waar ze zelf actief aan de slag zijn geweest met Lean, Six Sigma en Agile methodieken.

Hierdoor zijn wij uiterst flexibel en in staat om in onze aanpak rondom trainingen en trajecten aan te sluiten op jouw organisatie. Dit doen we door onze trajecten telkens net iets anders in te steken. Elke organisatie en deelnemer heeft immers een andere behoefte, zit in een andere situatie of werkt aan andere projecten.

 

Energiek, persoonlijk en gezellig

Onze jarenlange ervaring in diverse branches maakt dat we een fantastisch en uitgebreid team hebben wat ons in staat stelt om de geschikte persoon aan de juiste organisatie / opdracht te kunnen koppelen. Klanten ervaren onze aanpak als energiek, persoonlijk en gezellig. Onze klanten voelen zich thuis en veilig op onze locaties en we ervaren dat zelf net zo. Gedurende langere trajecten horen we regelmatig dat we bijna als collega’s gezien worden. Onze jarenlange ervaring maakt ons gedegen, en daar zijn we best trots op. Neem gerust contact op als je meer over ons wilt weten. We helpen je graag!

Team

Ali Mokarram

Agile Consultant/Coach

Ali is een Agile enthousiasteling met ervaring in project- en verandermanagement. Hij zoekt creatieve manieren om raamwerken aan te passen zodat ze beter aansluiten bij klantbehoeften en organisaties helpen klantwaarde te maximaliseren.

Anouk Perquin

Lean consultant

Anouk heeft ruime ervaring in coaching, advies en implementatie van Lean en Agile bij organisaties. Zij heeft eerder directiefuncties vervuld en gewerkt als interne Agile Coach. Ze is nu Lean consultant om organisaties te helpen bij continue verbetering en team prestaties.

André Hoogstad

Lean Six Sigma Black Belt

André wordt als ervaren professional gekenmerkt door een hoge mate van ontwikkelgerichtheid. In uiteenlopende leidinggevende functies heeft hij de nodige verander-, fusie- en implementatietrajecten begeleid.

Arthur Dieffenthaler

Lean Six Sigma Black Belt

Arthur Dieffenthaler is een ervaren consultant en Lean Six Sigma Black Belt met een lange carrière bij KLM. Hij bekleedde diverse internationale functies, waaronder in Kenia, Guyana, Nigeria en Frankrijk. Als Director Innovation & Development implementeerde hij succesvol het Obeya-concept bij KLM Inflight Services.

Ben van Asselt

Partner, Master Black Belt

Ben heeft vele jaren ervaring in het leiden van succesvolle lean transformaties en operationeel lean management in de gezondheidszorg. Zijn aanpak bruist van energie waardoor verbetertrajecten en trainingen een plezier zijn om aan deel te nemen.

Bert de Greeff

Lean Six Sigma Black Belt

Bert is Black Belt en de drijvende kracht achter de verbetering. Leider van verbeterprogramma’s, Lean, Agile, operationeel- en visueel-management implementaties. Coach en sparringpartner van management, bouwend aan organisaties, met hands-on advies en realisatiekracht.

Bert-Jan Teunissen

Lean Six Sigma Black Belt

Bert-Jan deed ruim 20 jaar ervaring op in de zakelijke dienstverlening en logistiek waar het hem opviel dat ‘verandering’ de enige constante lijkt binnen bedrijven en overheid. In wisselende rollen kwam hij in aanraking met ‘Operational Excellence’, Agile en het Lean-gedachtengoed. Ervaring die hij graag inzet als trainer en consultant.

Boris Oudmaijer

Trainer/Consultant

Boris heeft diverse rollen binnen operationele teams vervuld in o.a. de financiële en technische sector. Begin 2020 studeerde hij af in Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. De grootste drijfveer van Boris is het menselijke aspect van verandertrajecten.

Strategie Implementatie Consultent

Chris Snellen van Vollenhoven

Partner, Master Black Belt

Chris is in 2006 afgestudeerd in bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode. Na zijn studie werkte hij als consultant voor Capgemini in voornamelijk de financiële dienstverlening en bij de overheid. Inmiddels is hij partner bij Lean Six Sigma Groep.

Elske Heeren

Lean Six Sigma Master Black Belt Consultant

Elske is een ervaren trainer, coach en facilitator met een achtergrond in Lean management en complexe verandertrajecten in de zorg. Als Master Black Belt in het Maastricht UMC+ leidde ze het Operational Excellence-programma voor procesoptimalisaties en trainingen, van topmanagement tot werkvloer.

Freek Minderman

Marketing Manager

Freek heeft al 20 jaar ervaring in de online wereld. Als Marketing Manager zorgt hij voor de juiste strategieën om door te groeien met het bedrijf. Zijn passies zijn het hacken van groeimogelijkheden, communicatie en SEO. 

Fleur Schotsman

Financieel Manager

In haar rol als financieel manager kan Fleur haar passie volledig benutten. Ze zorgt er niet alleen cijfermatig voor dat de administratie perfect klopt, maar communiceert ook helder en doeltreffend met collega’s, klanten en leveranciers. Zo zorgt zij ervoor dat de gehele financiële huishouding tiptop in orde is.

Krijn Vrolijk

Lean Six Sigma Black Belt

Krijn is een geoefend veranderaar met trainerservaring. Deelnemers aan trainingen die hij geeft, waarderen zijn humor en enthousiasme. Hij maakt dingen liever niet nodeloos ingewikkeld. Een belangrijke persoonlijke drijfveer die hij graag overbrengt, is: continu ontwikkelen naar steeds betere resultaten.

Maarten

Schot

Maarten heeft 15 jaar ervaring in Lean Six Sigma, in allerlei omgevingen. Afwisseling is zijn grote drijfveer, maandag de boardroom, dinsdag overalls, van logistiek in Duitsland tot Shared Service Centers in Brazilie. De rode draad is zorgen dat mensen zélf kunnen verbeteren.

Mariska Hulsewé

Agile Consultant

Mariska is een enthousiaste trainer, facilitator en Agile coach met een voorliefde voor effectiviteit en aandacht voor de menselijke kant van veranderingstrajecten. “Niet alleen de hersens, ook de harten” is haar motto bij implementatie van voortdurend verbeteren.

Martin Vennix

Trainer/Consultant

Martins grote drijfveer is het met impact werken aan het opstellen van verander trajecten én de implementatie daarvan. In diverse rollen in project- en operationele teams in o.a. de financiële dienstverlening heeft hij zich ontwikkeld tot specialist in effectief veranderen anno 2020.

Mirjam de Vries

Trainer/Consultant

De kracht van Mirjam is het stimuleren van ondernemerschap, helpen talent(en) te ontdekken en hierbij de verbinding te leggen binnen en buiten de organisatie alsook het bedenken, visualiseren en implementeren van strategieën. Dit alles doet zij op een hands-on, positieve en enthousiaste manier van werken met een gezonde dosis humor.

Rowan de Liefde

Medewerker Backoffice

Rowan zorgt onder andere voor een juiste planning en uitvoering van de diverse trainingen en examens. Zij ontzorgt collega’s, verricht op een accurate manier de administratieve handelingen en gaat servicegericht te werk.

Remco Massaar

Black Belt Consultant

Remco is een zeer ervaren trainer en consultant. Hij heeft al talloze Green- en Black Belts opgeleid en begeleid bij hun eerste project in allerlei branches. De gestructureerde manier waarop Remco met de cursisten werkt wordt altijd erg op prijs gesteld.

Rik Bakker

Lean Six Sigma Black Belt Consultant

Rik is een enthousiaste trainer en coach. Zijn passie is het verder helpen van individuen en groepen om zelf veranderingen te realiseren en continu te verbeteren. Heeft 18 jaar werkervaring bij de overheid en de energiesector. Is technisch en bedrijfskundig onderricht.

Ruben Bentvelzen

Trainer/Coach

Ruben heeft met een bedrijfseconomische en projectmatige achtergrond bij veel keukens in allerlei industrieën mee kunnen kijken. Hij is een enthousiaste consultant met een passie voor alles wat met ontwikkeling te maken heeft.

Sharda Sewdajal

Medewerker Backoffice

Sharda zorgt voor het plannen en uitvoeren van verschillende trainingen waardoor ik mijn collega’s ondersteun. Mijn focus ligt op nauwkeurigheid bij administratieve taken en ben ik servicegericht ingesteld.

Sharif Said

Online Marketeer

Sharif is verantwoordelijk voor de Online Marketing en website. Zijn passie is processen optimaliseren en stroomlijnen gericht op content marketing (SEO) voor websites, zoekmachine adverteren (SEA), en social media.

Suzanne Meinen

Partner, Master Black Belt

Suzanne studeerde in 1998 af in Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Bij de KLM raakte ze zo enthousiast over Six Sigma dat ze besloot Black Belt te worden. Als partner bij Lean Six Sigma Groep helpt ze organisaties met duurzame resultaten.

Tessa Kempen

Consultant/Coach

Tessa Kempen is een resultaatgerichte consultant en (agile) coach met jarenlange ervaring in verschillende rollen binnen zowel commerciële als not-for-profit organisaties. Tessa heeft verschillende verandertrajecten begeleid, waarbij ze op basis van analyses interventies op het gebied van proces, besturing, gedrag en leiderschap ontwikkelde.

Ward de Beer

Lean Six Sigma Black Belt

Ward heeft veel ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening als projectmanager in een IT en operationele omgeving. Zijn passie is een bijdrage te kunnen leveren aan tastbare oplossingen op het gebied van strategie en output van verbeterprojecten.