WAT DOEN WE?

Lean Agile Groep is een trainings- en adviesbureau dat zich richt op het werkend krijgen van strategie met Lean & Agile technieken. Het geeft ons veel energie om organisaties te ondersteunen in allerlei verschillende branches waardoor zij hun resultaten verbeteren en daarmee meer tevreden medewerkers en klanten krijgen.

Dit realiseren we met onze drie Labels:

  • Lean Agile Groep waarin we advies verlenen en implementeren met het Lean Agile model als kern en o.a. Obeya en de Quick Scan als producten.
  • Lean Six Sigma Groep waarin we Lean & Six Sigma trainingen, begeleiding en coaching aanbieden.
  • Agile Werken waarin we Agile trainingen, begeleiding en coaching aanbieden.

We zijn een team van 25 mensen waarbij het Lean Agile model in ons bloed zit. Wij werken volgens het principe van: “Voor doen – Samen doen – Zelf doen”, waardoor adviezen en implementaties iets van en voor de klant zelf zijn en het intern echt beklijft.

Ervaring en Flexibel

Ons team bestaat uit zeer ervaren trainers en consultants. Zij komen voort uit verschillende branches waar ze zelf actief aan de slag zijn geweest met Lean, Six Sigma en Agile methodieken.

Hierdoor zijn wij uiterst flexibel en in staat om in onze aanpak rondom trainingen en trajecten aan te sluiten op jouw organisatie. Dit doen we door onze trajecten telkens net iets anders in te steken. Elke organisatie en deelnemer heeft immers een andere behoefte, zit in een andere situatie of werkt aan andere projecten.

 

Energiek, persoonlijk en gezellig

Onze jarenlange ervaring in diverse branches maakt dat we een fantastisch en uitgebreid team hebben wat ons in staat stelt om de geschikte persoon aan de juiste organisatie / opdracht te kunnen koppelen. Klanten ervaren onze aanpak als energiek, persoonlijk en gezellig. Onze klanten voelen zich thuis en veilig op onze locaties en we ervaren dat zelf net zo. Gedurende langere trajecten horen we regelmatig dat we bijna als collega’s gezien worden. Onze jarenlange ervaring maakt ons gedegen, en daar zijn we best trots op. Neem gerust contact op als je meer over ons wilt weten. We helpen je graag!

Team

Ali Mokarram

Agile Consultant

Ali is een Agile enthousiasteling met ervaring in project- en verandermanagement. Hij zoekt creatieve manieren om raamwerken aan te passen zodat ze beter aansluiten bij klantbehoeften en organisaties helpen klantwaarde te maximaliseren.

Anouk Perquin

Lean consultant

Anouk heeft ruime ervaring in coaching, advies en implementatie van Lean en Agile bij organisaties. Zij heeft eerder directiefuncties vervuld en gewerkt als interne Agile Coach. Ze is nu Lean consultant om organisaties te helpen bij continue verbetering en team prestaties.

André Hoogstad

Trainer/Consultant

André wordt als ervaren professional gekenmerkt door een hoge mate van ontwikkelgerichtheid. In uiteenlopende leidinggevende functies heeft hij de nodige verander-, fusie- en implementatietrajecten begeleid.

Ben van Asselt

Partner, Master Black Belt

Ben heeft vele jaren ervaring in het leiden van succesvolle lean transformaties en operationeel lean management in de gezondheidszorg. Zijn aanpak bruist van energie waardoor verbetertrajecten en trainingen een plezier zijn om aan deel te nemen.

Bert de Greeff

Lean Six Sigma Black Belt

Bert is Black Belt en de drijvende kracht achter de verbetering. Leider van verbeterprogramma’s, Lean, Agile, operationeel- en visueel-management implementaties. Coach en sparringpartner van management, bouwend aan organisaties, met hands-on advies en realisatiekracht.

Bert-Jan Teunissen

Lean Six Sigma Black Belt

Bert-Jan deed ruim 20 jaar ervaring op in de zakelijke dienstverlening en logistiek waar het hem opviel dat ‘verandering’ de enige constante lijkt binnen bedrijven en overheid. In wisselende rollen kwam hij in aanraking met ‘Operational Excellence’, Agile en het Lean-gedachtengoed. Ervaring die hij graag inzet als trainer en consultant.

Boris Oudmaijer

Trainer/Consultant

Boris heeft diverse rollen binnen operationele teams vervuld in o.a. de financiële en technische sector. Begin 2020 studeerde hij af in Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. De grootste drijfveer van Boris is het menselijke aspect van verandertrajecten.

Strategie Implementatie Consultent

Chris Snellen van Vollenhoven

Partner, Master Black Belt

Chris is in 2006 afgestudeerd in bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode. Na zijn studie werkte hij als consultant voor Capgemini in voornamelijk de financiële dienstverlening en bij de overheid. Inmiddels is hij partner bij Lean Six Sigma Groep.

Jos Akkermans

Lean Six Sigma Master Black Belt

Jos heeft ruim 35 jaar ervaring in de private sector, met name Chemie. Als Lean Six Sigma Master Blackbelt helpt hij graag anderen het verschíl te maken zowel in de bestuurskamer als op de werkvloer. Hij heeft een passie voor trainen.

Krijn Vrolijk

Lean Six Sigma Black Belt

Krijn is een geoefend veranderaar met trainerservaring. Deelnemers aan trainingen die hij geeft, waarderen zijn humor en enthousiasme. Hij maakt dingen liever niet nodeloos ingewikkeld. Een belangrijke persoonlijke drijfveer die hij graag overbrengt, is: continu ontwikkelen naar steeds betere resultaten.

Manon Blaauw

BackOffice Medewerker

Manon is werkzaam op de Back Office. Zij zorgt er samen met haar collega’s voor dat de voorbereidingen voor onze trainingen op rolletjes verlopen, en dat alles op de dag zelf klaar staat op onze locatie in Den Haag. Verder helpt zij haar collega’s van andere afdelingen graag waar nodig.

Marlous van der Zande-Berk

Finance Manager

Marlous is verantwoordelijk voor de Financiele Administratie. Ze is altijd positief en is een stabiele factor in de groep. Graag draagt ze haar steentje bij aan de groei van de organisatie.

Martin Vennix

Trainer/Consultant

Martins grote drijfveer is het met impact werken aan het opstellen van verander trajecten én de implementatie daarvan. In diverse rollen in project- en operationele teams in o.a. de financiële dienstverlening heeft hij zich ontwikkeld tot specialist in effectief veranderen anno 2020.

Michael Spruijt

Partner, Master Black Belt

Michael Spruijt is consultant, trainer en coach met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van continu verbeteren. Door zijn ervaring, proces- en mensgerichte manier van werken, begrijpt en spreekt hij de taal van de werkvloer en de bestuurskamer. Hij is flexibel in het vervullen van rollen zoals projectleider, adviseur, coach en facilitator.

Mirjam de Vries

Trainer/Consultant

De kracht van Mirjam is het stimuleren van ondernemerschap, helpen talent(en) te ontdekken en hierbij de verbinding te leggen binnen en buiten de organisatie alsook het bedenken, visualiseren en implementeren van strategieën. Dit alles doet zij op een hands-on, positieve en enthousiaste manier van werken met een gezonde dosis humor.

Rowan de Liefde

Medewerker Backoffice

Rowan zorgt onder andere voor een juiste planning en uitvoering van de diverse trainingen en examens. Zij ontzorgt collega’s, verricht op een accurate manier de administratieve handelingen en gaat servicegericht te werk.

Ruben Bentvelzen

Trainer/Coach

Ruben heeft met een bedrijfseconomische en projectmatige achtergrond bij veel keukens in allerlei industrieën mee kunnen kijken. Hij is een enthousiaste consultant met een passie voor alles wat met ontwikkeling te maken heeft.

Sharif Said

Online Marketeer

Sharif is verantwoordelijk voor de Online Marketing en website. Zijn passie is processen optimaliseren en stroomlijnen gericht op content marketing (SEO) voor websites, zoekmachine adverteren (SEA), en social media.

Suzanne Meinen

Partner, Master Black Belt

Suzanne studeerde in 1998 af in Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Bij de KLM raakte ze zo enthousiast over Six Sigma dat ze besloot Black Belt te worden. Als partner bij Lean Six Sigma Groep helpt ze organisaties met duurzame resultaten.

Tessa Kempen

Consultant/Coach

Tessa Kempen is een resultaatgerichte consultant en (agile) coach met jarenlange ervaring in verschillende rollen binnen zowel commerciële als not-for-profit organisaties. Tessa heeft verschillende verandertrajecten begeleid, waarbij ze op basis van analyses interventies op het gebied van proces, besturing, gedrag en leiderschap ontwikkelde.

Ward de Beer

Lean Six Sigma Black Belt

Ward heeft veel ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening als projectmanager in een IT en operationele omgeving. Zijn passie is een bijdrage te kunnen leveren aan tastbare oplossingen op het gebied van strategie en output van verbeterprojecten.