Coaching

Het bedreven raken in het succesvol uitvoeren van Lean Agile– , Lean Six Sigma verbeterprojecten of het opzetten van operationeel management kan een behoorlijke complexe uitdaging zijn. Daarom bieden wij coaching en begeleiding aan om het maximale resultaat uit jouw initiatief te halen.We ondersteunen jou door middel van begeleiding en coaching tot het gewenste resultaat. Ondanks dat wij er zijn om jou te begeleiden, blijf jij in charge van jouw eigen verbeterproject. Op deze manier draagt Lean Agile Groep graag bij aan jouw uitdaging en succes.

 

Lean Agile Six Sigma praktijk coachingCoaching en begeleiding bij je verbeterprojecten
tijdens training

Onze Green-, Black Belt en Agile Coach trainingen bevatten coachingsmomenten. Tijdens deze momenten ondersteunen we de cursisten bij hun eerste projecten.Hierdoor ontstaat er eerste succeservaringen wat vervolgens de kans vergoot dat nieuwe projecten opgepakt worden inclusief de nodige ondersteuning vanuit de eigen organisatie. Het leerdoel van de cursist en het verbeterdoel voor de organisatie staat hierbij centraal. Lees hier meer over op onze trainingswebsite: Lean Six Sigma Groep & Agile Werken

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over coaching bij Lean Agile Groep? Voor meer informatie of een voorstel op maat kun je contact met ons opnemen per e-mail via  info@leanagilegroep.nl of telefonisch met nummer 088-5326720.